En madoplevelse udover det sædvanlige
Der var verdensmål på menuen, da et 500 meter langbord på Frederiksberg Allé dannede rammen for en festlig dag med fokus på både den naturlige- og den sociale bæredygtighed.
Hvordan forhindrer vi madspild? Og hvordan sørger vi for, at der kommer en mere lige fordeling af køn i den danske madbranche? Det er to af de udfordringer, som Copenhagen Cooking & Food Festival tog udgangspunkt i, da de afholdte Frederiksberg Høstfest 2018.
Til arrangementet var der fokus på at skabe fællesskab og formidle en bæredygtig dagsorden igennem maden ved at indgå samarbejder og partnerskaber med restauranter, organisationer og virksomheder, der sammen skulle sætte FN’s verdensmål 12.3 om madspild på dagsordenen. Mangfoldighed var også i højsædet, og Frederiksberg Høstfest arbejdede med en målsætning om, at der skulle være en lige fordeling mellem køn blandt høstfestens aktører.
Bag høstfesten stod aktive lokale borgere og frivillige, der alle gjorde det muligt at skabe en unik oplevelse og vise de 1500 deltagende, at man ved små ændringer i hverdagen kan gøre verden mere bæredygtig.