For ansøgere
DrømmepuljenProjektstøtteValgpulje – flere unge stemmer til kommunalvalgetKan vi få støtte?Tjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteHent logoFAQ
Log ind
Ansøg

En madoplevelse udover det sædvanlige

Der var verdensmål på menuen, da et 500 meter langbord på Frederiksberg Allé dannede rammen for en festlig dag med fokus på både den naturlige- og den sociale bæredygtighed.

Indsatsområde Illustration
IndsatsområdeEntreprenørskab – rum for grønne idéer
OrganisationFood Organisation of Denmark/Copenhagen Cooking & Food Festival
År2018
RegionKøbenhavn, Danmark
100.000MODTAGET BELØB — DKKta_ordet

Hvordan forhindrer vi madspild? Og hvordan sørger vi for, at der kommer en mere lige fordeling af køn i den danske madbranche? Det er to af de udfordringer, som Copenhagen Cooking & Food Festival tog udgangspunkt i, da de afholdte Frederiksberg Høstfest 2018.

Til arrangementet var der fokus på at skabe fællesskab og formidle en bæredygtig dagsorden igennem maden ved at indgå samarbejder og partnerskaber med restauranter, organisationer og virksomheder, der sammen skulle sætte FN’s verdensmål 12.3 om madspild på dagsordenen. Mangfoldighed var også i højsædet, og Frederiksberg Høstfest arbejdede med en målsætning om, at der skulle være en lige fordeling mellem køn blandt høstfestens aktører.

Bag høstfesten stod aktive lokale borgere og frivillige, der alle gjorde det muligt at skabe en unik oplevelse og vise de 1500 deltagende, at man ved små ændringer i hverdagen kan gøre verden mere bæredygtig.

ArrowDanish Food Cluster - InnovateFood