For ansøgere
Kan vi få støtte?DrømmepuljenProjektstøtteTjekliste for ansøgningUdbetaling af støtteLogopakkeFAQ
Log ind
Ansøg

Tuborgfondet på Folkemødet: unge tager ordet

Tuborgfondet inviterer til debat på Folkemødet: Unge tager ordet – hvordan sikrer vi en bæredygtig fremtid? Mød politikeren, aktivisten og entreprenøren.

18.06.2021

Tuborgfondet på Folkemødet 2021

Event

Dato

18.06.2021

Tidspunkt

09:15

Sted

Allinge, Danmark

Danske unge ser klimakrisen som et af de absolut største samfundsproblemer. De kræver handling fra omverdenen, men handler i den grad også selv, når det kommer til at skabe nye konkrete løsninger og udvikle idéer. I denne debat giver vi derfor ordet til tre handlekraftige unge og spørger, hvad der skal til, hvis vi skal sikre en bæredygtig fremtid?

Vær med når Tuborgfondet giver ordet til politikeren, aktivisten og entreprenøren for tre forskellige perspektiver på midlerne til at nå målet om en bæredygtig fremtid.

Lykkes vi fx bedst med den grønne omstilling gennem ny lovgivning, regulering og krav, eller skal omstillingen i højere grad spire gennem nye grønne forretningsmodeller og græsrodsinitiativer? Skal den grønne omstilling kunne betale sig økonomisk for at være realistisk? Og hvad kan politikeren, aktivisten og entreprenøren bruge hinanden til?

Deltagere:
Nima Sophia Tisdall, founder af Blue Lobster
Frederik Bjørnbak, aktivist i Den Grønne Studenterbevægelse
Frederik Vad, formand Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Emilie Reinhold styrer debatten.

Vi sender live fra scene 10 i Allinge.

Se hele debatten her: